SHAKE IT UP

Over ons

Welkom bij Mazeru, de ultieme bestemming voor liefhebbers van mock- en cocktails. Bij Mazeru geloven we dat het perfecte drankje niet alleen iets is om te drinken, maar een ervaring die je kunt delen met vrienden en familie.  

Onze cocktailboxen zijn ideaal voor elke gelegenheid, of je nu een feest thuis organiseert of gewoon op zoek bent naar een ontspannende avond. We hebben boxen voor elk niveau, van beginners tot ervaren cocktailmakers, en onze focus ligt op het gebruiken van de beste lokale ingrediënten om ervoor te zorgen dat je de perfecte cocktail of mocktail kunt maken. 

ONS TEAM

Welkom bij Mazeru Cocktails! Wij, Lou, Niels, Leandro, Inias, Klaas en Jorre, studenten KMO & Ondernemen aan de UCLL, brengen onze ondernemersdromen tot leven. Ontdek onze pop-up store met zorgvuldig samengestelde cocktail- en mocktailboxen voor een onvergetelijke ervaring. Bij Mazeru Cocktails draait het niet alleen om hoogwaardige drankjes, maar ook om het creëren van een sfeer van genot en verfijning. Kom langs en geniet van unieke smaken die met liefde en toewijding zijn samengesteld. Bedankt voor je steun op onze ondernemersreis. Proost op ondernemen en genieten bij Mazeru Cocktails!

Onze producten

Bij Mazeru geloven we dat de perfecte cocktail of mocktail niet alleen iets is om te drinken, maar een ervaring die je kunt delen met vrienden en familie.

Recepten

Bij elke aankoop van een van onze cocktail- of mocktailboxen krijgt u het stappenplan erbij. Omdat wij onze klanten zo goed mogelijk willen ondersteunen zetten we onze recepten ook online.

Onze Partners